Post Blogs, Photos, Youtube, Vimeo Videos, Topics, Events, Groups.
+ Larger Font | - Smaller Font
Share

Welcome to Robins Social Network

Be part of the community and join us today!

At Vide, Hvordan Man Får en Fastkørt køkkenarmatur børstet stål af

Hvis du er i tvivl om, hvordan du fjerner en fastklemt køkkenarmatur børstet stål, kan du bruge en af ​​to metoder. Først kan du fjerne håndtaget ved at skrue vandhanens dæksel af. Derefter kan du bruge en stålbørste til at fjerne rust eller snavs inde i ventilen. Fjern derefter den øverste skrue og påfør penetrerende olie på ventilen. Sørg for at bruge en smal dyse. Lad olien virke i et par minutter. Når det er tørt, kan du bruge en hammer til at dreje håndtaget på vandhanen.
 
Følg producentens instruktioner
 
Selvom denne metode er ret enkel, skal du muligvis afmontere vandhanen for at nå frem til stilken. Hvis stilken er for stram, kan du bruge en lille skruetrækker til at lirke den løs. Hvis du arbejder med en enkeltgrebs vandhane, skal du muligvis først skrue hovedventilen af ​​og derefter skrue håndtaget af. Du skal muligvis følge producentens instruktioner for den specifikke fjernelsesproces, som vil blive beskrevet i manualen.
 
 
Hvis vandhane-møtrikken sidder fast, bliver du nødt til at lirke de to stykker fra hinanden med en metalpind. Du kan også bruge et Dremel-værktøj til at skære møtrikken over. Hvis du ikke har et Dremel-værktøj, kan du købe en ny frempind. Du kan købe disse i en byggemarked eller et byggemarked.
 
Brug smøremiddel
 
Du kan også bruge smøremiddel til at løsne køkkenarmatur børstet stål håndtag. Du skal påføre det med en børste og lade det sidde i et par minutter, før du prøver at dreje på vandhanens håndtag. Selvom denne metode er nem, bør du være forsigtig, når du påfører den på vandhanens stilk, fordi du kan bule håndtaget eller knække det.
 
 
En anden mulighed er at sætte vandhanen i blød natten over i hvid eddike. Denne metode anbefales ikke altid, da eddiken kan forårsage kalkopbygning. Det anbefales heller ikke, hvis området, hvor du bor, har hårdt vand, fordi det kan forårsage korrosion. En anden løsning er at bruge bicarbonat af sodavand i en opløsning af hvid eddike. Hvis denne metode ikke virker, kan du prøve at banke på vandhanens midte med et centerstempel.
 
Tjek frempinden for afisolerede gevind
 
Hvis vandhanens håndtag sidder fast, er det højst sandsynligt på grund af rust. Hvis rusten sidder på håndtaget, kan det være svært at fjerne. Hvis det er på stilken, vil en blikkenslager kunne fjerne det. En blikkenslager kan også kontrollere stammen for afisolerede gevind. Rust bygger sig op på lavkvalitetsstål eller rustfrit stål, hvilket kan få håndtaget til at sætte sig fast.
 
 
Hårdt vand er et af hovedproblemerne med vandhaner. Det kan få mineraler til at opbygge sig, som får armaturerne til at hænge fast. Du kan udskifte vandhanen, men du skal først fjerne den gamle vandhane. Dette kan kræve, at låsemøtrikken fjernes.
 


on October 1 at 5:15

Comments (0)Become a member and experience a unique opportunity to post blogs, photos, Youtube Vimeo videos, topics, events, and create groups on Robin's Social Networking Site. Use Robin's Social to sell products, services and market your business when posting blogs.

By registering and posting content, you agree to the terms listed at... Posting Terms and Conditions. Enjoy!

© 2022 Content By Members. All Rights Reserved.